Obavijest
x

Ako naiđete na probleme dok koristite web stranicu www.artmark.hr, a koristite preglednik Internet Explorer, pokušajte pristupiti stranici koristeći druge preglednike: Chrome, Firefox, Edge etc.
Hvala Vam!

Kako prodati

Imate li predmet za prodaju? Artmark će Vam dati preliminarnu procjenu i preporučiti najučinkovitiji način za prodaju Vašeg predmeta

PRODATI Kupiti

1.

Evaluacija

Naši stručnjaci mogu Vam pružiti stručnu procjenu radova kako bi se utvrdila njihova relevantnost i procijenjena vrijednost. Prvi korak u stavljanju na prodaju je utvrđivanje autentičnosti. Na temelju stručne ovjere i dokumentacije, ured za procjenu i konsignaciju će utvrditi procijenjeni raspon djela.

Artmark nudi besplatno vještačenje i procjenu djela radi prodaje na aukciji. Za preliminarno mišljenje naših stručnjaka koristite internetski obrazac za prijedloge. Uskoro ćete dobiti odgovor i mogući poziv u sjedište Artmarka.

Sastanak možete dogovoriti i telefonskim pozivom jednom od naših stručnjaka pri odjelu za aukcije ili nas posjetite uživo dolaskom u sjedište Artmarka tijekom vremena predviđenog za konsignaciju, procjenu i vještačenje.

Odjeli Licitază Stručnjaci Licitază

2.

KONSIGNACIJA

Ako nakon procjene odlučite staviti artikle na prodaju na aukciji, sljedeći korak je sklapanje ugovora o konsignaciji u kojem su propisani svi uvjeti transakcije.

Uredba o konsignaciji Licitază Plaćanje avanse prilikom konsignacijeLicitază


Priložite djela za evaluaciju i konsignaciju